Marlies van Veghel (1976)


Over mij.

Mijn passie is kijken naar dingen. Mooie dingen en dingen die zo lelijk zijn dat ik ze mooi vind.

Ik kijk daarbij niet alleen naar de buitenkant, maar ook graag 'door de dingen heen'. Voorbij wat echt zichtbaar is, 'beyond what meets the eye', waar zich ook nog een hele wereld kan openbaren. Een wereld waarin het mij altijd nog lukt om een ongekende schoonheid te ontdekken.

Ik heb in het verleden zeer uiteenlopende dingen gedaan, die gek genoeg achteraf gezien allemaal best logische stukjes zijn, van een ietwat vreemde, maar interessante, puzzel:

Ik heb onder andere Theaterwetenschap gestudeerd aan de UvA met Communicatiewetenschap als Minor. In de functie van Business Development Executive heb ik me jaren bezig gehouden met Marketing, Communicatie en het organiseren en vormgeven van events. Omdat ik in die hoedanigheid graag wat minder afhankelijk wilde zijn van eigenwijze DTP-ers heb ik in 2011-2012 nog twee jaar Desk Top Publishing aan de Junior Academie voor Artdirection gevolgd (en mag ik mezelf nu een eigenwijze DTP-er noemen).

In 2014 ben ik werkzaam geweest als Artdirector/Projectleider bij een reclamebureau, om daarna als zelfstandige verder te gaan met "In the eye of MI'. In 2018 is daarbij de focus steeds meer komen te liggen op het maken van kunst, met als hoogtepunt het winnen van de publieksprijs in de 'Smash the Narritive competition for thought provoking art'.

Eind 2018 ben ik mijn praktijk voor Energetisch Inzicht officieel gestart. Ik heb mijn hele leven al uitzonderlijk goede voelsprieten gehad, die mij op vele vlakken voorzagen van inzichten en inspiratie. Maar ik ken ook heel goed de worsteling om dat wat je 'van binnen weet' serieus te durven nemen en niet af te doen als slechts een 'gevoel' of 'verzinsel'. Toen ik merkte dat er in contact met anderen meer informatie 'binnenkwam' dan ik logischerwijs zou kunnen weten en dit steeds meer mensen aantrok die antwoorden bij mij zochten, leek het me hoog tijd om beter beslagen ten ijs te komen. Ik heb toen Margriet van Bentem, een autoriteit op het gebied van energetisch waarnemen en de beste reader die ik ken, gevraagd of ik bij haar in opleiding mocht. Gelukkig zei zij "ja" en heb ik inmiddels 5 jaar opleiding in energetisch waarnemen bij haar genoten. De ervaring en inzichten die ik daar heb opgedaan - en nog steeds opdoe door 'te kijken met mijn ogen dicht'- werken ook sterk door in mijn kunst., zowel in de keus van de onderwerpen als hoe ik de beelden gestalte geef.

Tot slot zijn mijn roots 'kei' Brabants, maar ik woon inmiddels al langer in Amsterdam dan ooit in Brabant, zodat ik me ook wel een beetje een Amsterdammer durf te noemen. Ik heb twee hele lieve, onconventionele kinderen, die ik in mijn eentje opvoed en die me iedere dag weer inspireren en motiveren (en af en toe tot waanzin drijven...).

Wil je een keer vrijblijvend kennis komen maken en/of ideeën uitwisselen? Je bent van harte welkom!

Ben je geïnteresseerd in mijn hele loopbaan, kijk dan even op mijn LinkedIn profiel. Ben je vooral geïnteresseerd in mijn stijl en wat zich afspeelt in mijn hoofd, kijk dan op mijn Pinterest of Instagram.. Voor meer informatie over mijn praktijk in energetsich waarnemen kijk op energetischinzicht.nl.

 

  1. marlies van veghel, marlies, van veghel, in the eye of mi, intheeyeofmi, styling, kunst op maat, kunst in opdracht, kunst, dtp, grafisch, vormgeven, art, concept, creatie, inspiratie, artwork, kunstwerk, modern art, modern, moderne kunst, energetisch, reading, psychic reading, aura reading, aura, chakra, chakras, energie, lichtwerk, healing, coach, coaching, alternatief, alternatieve therapie, energetisch consult, creatieve therapie, therapie, ontwerp, therapeut, grafisch ontwerp, amsterdam, ijburg, margriet van bentem

Contact

Marlies van Veghel

Amsterdam IJburg

info@marliesvanveghel.nl

+31 (0)6 24673980

 

Sitemap

    Home

    Portfolio

    Marlies

    Prijzen

    Contact

    +Extra